mobirise.com

Persoonlijke InfoMountainbike clinics .Werken aan je conditie, lekker buiten zijn en genieten van de natuur. Dat zijn de voordelen die wij : Corné en Willy opsommen wanneer wij het over mountainbiken hebben.
Wij als fanatieke mountainbikers kennen menig natuurgebied op ons duimpje en wij trekken er regelmatig met zijn tweeën op uit. 
Corné: ,,Ik fiets nu ongeveer een jaar of tien en besloot twee jaar geleden om de opleiding mtb2 te volgen. Ik werd mountainbike instructeur en gaf begincursussen voor Toer Wieler Vereniging De Turfrijders.“ Het bleef echter niet bij die vereniging alleen. Ik werd ook gevraagd om fietsclinics te geven voor een mbo school in Etten-Leur. Op dat moment vond ik het tijd worden om het wat professioneler aan te pakken en richtte ik samen met mijn vrouw Willy Lolpassiebiking op. Lolpassiebiking verzorgt clinics op drie verschillende niveaus en verhuurt 29 inch mountainbikes. ,,We introduceren mensen met mountainbiken en maken van de beginner een gevorderde” .
Dat wil echter niet zeggen dat de doorgewinterde fietser buiten de boot valt. Juist deze groep vinden wij een uitdaging. ,,Ik verras je graag met nieuwe fietsgebieden”, .
Volgens ons kan iedereen mountainbiken. ,,In de groepen die ik heb begeleid zaten zowel mannen als vrouwen. De jongste was 16 en de oudste 72. Het mooie aan mountainbiken is dat status wegvalt. Iedereen heeft een pak aan en een helm op. We zien er allemaal hetzelfde uit.” Naast de clinic kun je ons ook inhuren als mountainbikegids. 
Denk hierbij aan een teamuitje of vrijgezellenfeest. 
Gebieden waar wij vaak te vinden zijn; de Vrachelse heide, Brabantse wal, Loon op zand, het Limburgse landschap, ardennen en zelfs de Duitse Eifel. Ver weg gaan om te mountainbiken hoeft echter niet. ,,Voor de beginnende fietser zijn de bruggetjes in de Pannehoef al een hele uitdaging, en bij de Bliksemschicht, de Z-vormige stalen uitkijktoren langs de A16, kun je goed leren klimmen en dalen.” Naast het sportieve aspect richtten wij ons vooral op de gezelligheid. ,,Wij willen mensen graag leren kennen als we er samen op uit gaan. Plezier staat bij ons voorop.”
www.lolpassiebiking.nl